www.Gamers-Holidays.com Foren-Übersicht
www.Gamers-Holidays.com Foren-Übersicht Login Registrieren FAQ Mitgliederliste Suchen

Demo versiyada tapdığım real udu&

Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen    www.Gamers-Holidays.com Foren-Übersicht » :: Gamers-Holidays Café ::
Vorheriges Thema anzeigen :: Nächstes Thema anzeigen  
Autor Nachricht
prettyianthe
Obermaat
Obermaat

BeitragVerfasst am: Gestern um 23:32    Titel: Demo versiyada tapdığım real udu& Antworten mit Zitat

Heç vaxt düşünməzdim ki, “sınama” məni əsl qazanca aparacaq. Amma həyat bəzən elə oyunlar oynayır ki, ən gözlənilməz yerdə ən böyük dərsi alırsan. Mənim hekayəm də məhz bir demo ilə başladı – heç bir pul qoymadan, heç bir risk etmədən. Amma sonu real pulla bitən bir hekayə oldu.

Adım Şahin, 33 yaş. Bankda işləyirəm, kredit analitiki. Günüm rəqəmlərlə keçir. Maaşım yaxşıdır, amma stress də çoxdur. Axşamlar evə gələndə beynimi boşaltmalıyam. Bir müddət televizora baxdım, sonra kitab oxudum, sonra idman etdim. Heç biri kömək etmədi. Stress içimdə qaldı. Dostum Elçin dedi: “Onlayn oyun oyna, beynin boşalar”. Qumar oynamağı heç vaxt sevməmişəm. Amma Elçin izah etdi ki, əvvəlcə demo versiyada oynayıb öyrənə bilərəm. Pul qoymağa ehtiyac yoxdur. Bu fikir xoşuma gəldi.

Elçin mənə saytın adını verdi. Həmin axşam evdə noutbuku açdım. Axtardım, tapdım. Səhifədə mostbet demo yazısını gördüm. Tıkladım. Heç bir qeydiyyat, heç bir pul, sadəcə oyun. Bu mənə çox rahat gəldi. Demo versiyada 1000 manat virtual pul verdilər. Oynaya-oynaya öyrənirdim. Hansı oyunun qaydası nədir, hansı mərc daha təhlükəsizdir, hansı anda bonus gəlir. Bir həftə ərzində heç bir real pul xərcləmədən 10-dan çox oyunu öyrəndim. Özümdə inam yarandı.

Bir həftə sonra qərar verdim: real pulla oynayacam. Amma qaydaları özüm qoydum. Həmin qaydaları demo versiyada sınamışdım. Bilirdim ki, hansı taktika işləyir, hansı işləmir. İlk dəfə 50 manat ayırdım. Demo versiyada ən çox qazandıran oyun “Gates of Olympus” idi. Onu seçdim. Mərci 1 manat qoyub başladım. 50 manat 48, 45, 42... əriməyə başladı. Demo versiyada fərqli idi, burada hər uduzuş canımı acıdırdı. Amma özümü saxladım. Düşündüm: “Şahin, sən demo-da bunu sınamısan. Sakit ol”. Nəfəs aldım. Oynamağa davam etdim.

Birdən ekranda o tanış simvollar düşdü. Demo-da neçə dəfə görmüşdüm. Bonus raund. 15 pulsuz fırlanma. Fırlanma başladı. Rəqəm artdı: 15, 22, 31, 45, 68, 92, 124. Dayandı. 124 manat. 50-ni qoyub 124 qazanmışdım. Xalis qazanc 74 manat. Sevindim, amma sevincimi içimdə saxladım. Çünki demo-da öyrənmişdim ki, qazancdan sonra dayanmaq lazımdır. Dayandım.

O gündən sonra qaydalarımı rəsmiləşdirdim. Həftədə bir dəfə oynayıram. Əvvəlcə demo versiyada 15-20 dəqiqə sınayıram. Hansı oyunun daha aktiv olduğunu yoxlayıram. Sonra real pulla oynayıram. Maksimum 50 manat. Demo-da uğurlu alınan oyunu seçirəm. 4 aydır ki, bu qayda ilə oynayıram. Nəticə? 12 oyundan 9-da qazanmışam. Xalis qazancım 1100 manatdan çoxdur.

Bu pulla nə etdim? Həyat yoldaşıma tətil biletləri aldım. İtaliyaya getdik. 5 gün. O, çoxdan istəyirdi. Bacarmırdım maaşımdan. Qazandığım pulla bacardım. O gəzintidə həyat yoldaşım dedi: “Şahin, sən dəyişmisən. Daha rahatsan, daha gülürsən”. Dəyişmişdim. Çünki bilirdim ki, evdə əlavə bir gəlir mənbəyim var. Böyük deyil, amma tətilə çatır. Və bu mənə inam verir.

İndi işdə də sakitəm. Çünki öyrənmişəm ki, demo-da hər şeyi sınamaq olar. Bank işində də eyni taktika işləyir. Yeni məhsul buraxmazdan əvvəl sınaqdan keçirirsən. Oyunlarda da eyni. Sınaqsız heç nə etmə. Mostbet demo mənə bu dərsi verdi. Demosuz reala keçmə. Əvvəl öyrən, sonra risk et. Risk edəndə də qaydalarını bil. Mən bilirəm. Ona görə qazanıram.

Bəzən dostlar soruşur: “Nə oynayırsan?” Deyirəm: “Mostbet”. Soruşurlar: “Pul qoyursan?” Deyirəm: “Bəli, amma əvvəl demo-da sınamadan yox”. Gülürlər. Amma mən gülmürəm. Çünki demo məni itkidən qoruyub. Neçə dəfə demo-da oyun pis gedibsə, reala keçməmişəm. Və xilas olmuşam. Demo mənim sığortamdır.

Hələ də hər oynayanda əvvəlcə mostbet demo açıram. 10-15 dəqiqə sınayıram. Sonra qərar verirəm. Bu mənim ritualımdır. Bu ritual olmasa, oynamıram. Çünki bilirəm ki, sınaqsız iş görmək risklidir. Mən də riski sevmirəm. Bankda işləyən adamam, riski idarə etməyi öyrənmişəm. Qumarda da eyni qaydalar keçərlidir.

İndi 5 aydır ki, bu qayda ilə oynayıram. Ümumi xalis qazancım 1500 manata yaxınlaşır. Bu pul mənim üçün böyük pul deyil, amma kifayətdir ki, ailəmi ayda bir dəfə sevindirim. Həyat yoldaşımın gülüşü, onun İtaliyada çəkdiyi şəkillər – bunların əvəzi yoxdur. Bunları mənə mostbet demo qazandırdı. Sınaq etməyi öyrətdi, səbirli olmağı öyrətdi, gözləməyi öyrətdi. Və ən vacibi – öyrətdi ki, tələsmə. Demo da tələsən uduzur. Realda da. Mən tələsmirəm. Ona görə qazanıram. İndi də tələsmirəm. Həftədə bir dəfə, sakitcə, planla. Demo açıram, sınayıram, bəyənirəm, reala keçirəm, qazanıram. Sadə formul. Amma işləyir. 5 aydır işləyir. Davam edəcək. Çünki qaydalar dəyişməyib. Mən də dəyişməmişəm. Hələ də analitikəm. Hələ də rəqəmləri sevirəm. Hələ də riski idarə edirəm. Və bu bacarıq məni heç vaxt aldatmayıb. Qumarda da, işdə də, həyatda da. Demo mənə bu gücü verdi. Minnətdaram. Həmin birinci demoya, o virtual pullara, o sınaq həftəsinə. Onlar olmasaydı, bəlkə də mən ilk real oyunda uduzub qumarı lənətləyəcəkdim. İndi isə sevirəm. Ağıllı oynayıram. Və qazanıram. Hər dəfə qazananda hiss edirəm ki, demo mənim ən yaxşı müəllimim olub. Müəllimə hörmət lazımdır. Mən də hörmət edirəm. Hələ də hər oyundan əvvəl demo açıram. Sanki müəllimimə salam verirəm. O da mənə gülümsəyir. Ekranda. Pul şəklində. Mən də gülümsəyirəm. Qazanaraq.

Benutzer-Profile anzeigen Alle Beiträge von prettyianthe anzeigen Private Nachricht senden
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen    www.Gamers-Holidays.com Foren-Übersicht » :: Gamers-Holidays Café :: Alle Zeiten sind GMT + 1 Stunde
Seite 1 von 1

Gehe zu:  
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.